PocketBook InkPad Color 2: forbedret 7,8” E Ink farveskærm og indbygget højttaler

26. april 2023

Det schweiziske mærke PocketBook introducerer den næste model i sin serie af farve E Ink e-læsere – PocketBook InkPad Color 2 med den forbedrede E Ink Kaleido™ Plus-skærm. Enheden er spækket med avancerede funktioner til at levere en uovertruffen læseoplevelse: indbygget højttaler, Bluetooth®, Text-to-Speech-funktion, adaptiv SMARTlight og vandbeskyttelse i henhold til IPX8 klasse.

Gør dig klar til at møde PocketBook InkPad Color 2 dette forår, når den kommer i den nye raffinerede farve Moon Silver.

Forbedret farveskærm

PocketBook InkPad Color 2 er udstyret med den forbedrede 7,8-tommer E Ink Kaleido™ Plus-farveskærm, der er i stand til at vise 4096 farver, mens den forbliver fuldstændig øjenvenlig. Med en forbedret farvefilter-array leverer vores nye skærm bedre nuance- og farvetoner, hvilket gør farveindholdet endnu mere attraktivt og levende. En skærm i bogstørrelse på 7,8" giver dig den ultimative læsekomfort.

Nyd at læse et bredt udvalg af indhold, herunder illustrerede børnebøger, mangaer, erhvervslitteratur og tidsskrifter, alt sammen i farver og mere tydeligt.

Vælg en varm eller kølig skærmtone med SMARTlight

Med en adaptiv SMARTlight-funktion kan du tilpasse frontlysets lysstyrke og tone til dine præferencer. Desuden hjælper det aktive SMARTlight på et minimalt lysstyrkeniveau med at optimere de optiske egenskaber ved E Ink Kaleido™ Plus-skærmen og giver maksimal læsekomfort.

Læs med perfekt komfort for dine øjne i enhver belysning, uanset om det er et svagt oplyst rum eller en lys, solrig dag.

Indbygget højttaler, Bluetooth og Text-to-Speech

PocketBook InkPad Color 2 er den ultimative e-læser til lydentusiaster. Enheden understøtter 6 lydformater, har en indbygget højttaler, Bluetooth-forbindelse og Text-to-Speech-funktion. Takket være den indbyggede højttaler kan du blot trykke på Afspil og fordybe dig i dine yndlingshistorier uden yderligere enheder. E-læseren er også udstyret med Bluetooth 5.2, hvilket sikrer hurtige og problemfri forbindelser til trådløse hovedtelefoner eller højttalere. Derudover gør Text-to-Speech-funktionen det muligt for e-læseren at læse enhver tekstfil højt med naturligt klingende stemmer, så den næsten bliver til en lydbog.

Bekymringsfri læsning med IPX8-klassificering

PocketBook InkPad Color 2 er pålideligt beskyttet mod vandskade i henhold til IPX8-standarden. Enheden kan tåle at blive nedsænket i ferskvand i op til 2 meters dybde i op til 60 minutter uden nogen skadelige konsekvenser.

Uanset hvor du nyder din yndlingsbog, kan du læse uden bekymringer, da du ved, at e-læseren er designet til at modstå uventet udsættelse for vand.

Enheden, der inspirerer en kærlighed til at læse

PocketBook InkPad Color 2 ligger perfekt i hånden; den er ergonomisk og nem at bruge. E-læseren imponerer med det udsøgte design og den attraktive Moon Silver-farve. Denne kombination af bekvemmelighed, kvalitet og æstetik gør InkPad Color 2 til en ideel læseenhed, som du gerne vil have med dig hver dag.

Understøttelse af 25 formater, quad-core processor og andre InkPad Color 2-funktioner

PocketBook InkPad Color 2 har også:

  • 32 GB indbygget hukommelse til dit drømmebibliotek;
  • Alle populære formater uden konvertering – e-læseren understøtter 21 bogformater og 4 grafikformater, herunder AZW, EPUB, FB2, DOC, TXT, PDF, DJVU, CBR, CBZ, JPEG;
  • Understøtter 6 lydformater – nyd lydbøger eller musik i M4A, M4B, OGG, OGG.ZIP, MP3, MP3.ZIP-formater;
  • Adobe DRM-understøttelse – lån gratis bøger på onlinebiblioteker takket være Adobe DRM-teknologien;
  • Kraftig quad-core-processor med høj ydeevne;
  • Dual-band Wi-F, PocketBook Cloud & Dropbox – til hurtig shopping, biblioteksadministration og synkronisering med andre enheder;
  • Gratis ordbøger – 11 forudinstallerede sprogkombinationer og 42 kombinationer, som du kan downloade gratis.

PocketBook InkPad Color 2 – lyse tider med e-læsning!

Gå tilbage
Aa HD