image

Skabt af læsere til læsere

Om PocketBook

Bedste læseoplevelse hvor som helst, når som helst

En af verdens største producenter af e-læsere baseret på E Ink-teknologi med hovedkontor i Lugano, Schweiz. PocketBook blev grundlagt i 2007 og sælger sine produkter i mere end 35 lande i hele verden. Ved at skabe hardware af høj kvalitet med et ergonomisk produktdesign og unikke softwareløsninger garanterer PocketBook sine brugere en fejlfri læseoplevelse hvor som helst, når som helst.

Vores værdier

01

Frihed. Med vores produkter og tjenester har vores brugere total frihed, uanset hvor de er.

02

Lige ved hånden. PocketBook er en betroet rejsekammerat, der altid er til rådighed, uanset situ

03

Menneskelig. PocketBook drives af folk, der deler de unikke historier, som gør os til dem vi er

image

Føl dig fri. Læs med komfort.

Med baggrund i ideen om at give total frihed tilbyder vi alle de moderne muligheder for Cloud-læsning. Du kan læse hvor som helst og på en hvilken som helst enhed med optimal komfort.

image

Vi fokuserer på personlighed

Vi fremstiller vores e-læsere med stor respekt og hensyn for hver bruger. Vores enheder er udstyret med øjenvenlige skærme, har en grænseflade på 35 sprog og tilbyder tilpassede indstillinger.

image

Stræb efter at give mere

Vi ser ingen begrænsninger og ønsker at give endnu mere værdi! Avancerede funktioner, en lang række produktfarver og forskellige skærmstørrelser. Du er fri til at vælge. Du er altid med på moden.

Installer PocketBook Reader-applikationen
image

E Ink-teknologi

E Ink-teknologi er et alternativ til almindelige bøger af papir, som giver en endnu større frihed til dem, der elsker at læse.

Om E ink
image

Vi elsker det vi laver

Mød vores team

Aa HD