Reklamehits fra PocketBook: en ny sæson med forbløffende eventyr venter på dig!

1. november 2021

Dette efterår kan du på YouTube finde den længe ventede premiere på reklamer fra PocketBook - fire nye episoder af reklameserien “Inside your PocketBook”, der udvisker grænserne mellem verdener. Endnu flere eventyr, fantasihistorier og forbløffende udviklinger i handlingen. Men vær forsigtig, du ved aldrig, hvor en ny side i bogen vil føre dig hen!

Alle gode ting bør have en fortsættelse. Derfor er PocketBook et år efter premieren på de første fire afsnit glade for at kunne præsentere anden sæson af reklameserien om de fantastiske verdener, der gemmer sig bag hvert bogomslag.

Disse helt nye videoer er en del af en stor PocketBook-kampagne, der har til formål at promovere e-læsning på YouTube og sociale medier. Kampagnen er baseret på idéen “Inside your PocketBook”, der fremhæver tusindvis af forbløffende verdener og helte, der venter på os i e-læseren fra PocketBook.

I den første sæson slap vi væk fra skurkene sammen med en hemmelig agent og hans uventede partner, vi morede os ved et fint bal, vi lærte at flyve på et kosteskaft og vi kom ind i en eventyrmonsters hule.

Men anden sæson vil imponere dig med endnu flere overraskende og utrolige eventyr. Så læn dig tilbage og gør dig klar til at nyde alle de fire nye afsnit:

Student's Horror

De mørke gange og snoede trapper i det dystre victorianske palæ rummer mange hemmeligheder. Så når vi ser en skræmt pige løbe væk fra en ukendt fare, må vi hellere skynde os at følge efter hende. Men hvem har sagt, at vi kan være helt i sikkerhed bag en låst dør?

Epic Bath Fantasy

Hvis selv en modig elver og en dværg sniger sig tyst gennem skoven, gemmer der sig noget uhyggeligt et sted i nærheden! Tag med på en farlig mission med helten og hendes gruppe af fantasifigurer, og må kraften fra en økse, en bue og en badebørste være med dig!

Sunbed Western

Det vilde vesten er bestemt ikke et sted for sarte sjæle, fordi vi ved alle, hvordan de plejer at løse konflikter. Så når kortspillet udvikler sig i den forkerte retning, bliver helten nødt til at reagere lynhurtigt. Vi kan kun håbe, at der er kugler nok i hans våben. Eller solcreme ...

Chic Knight

Hvem vil ikke gerne være ridder? Enhver middelalderlig kriger er klar til at ofre hvad som helst for sådan en ære. Alt undtagen frisuren! Synes du ikke, at en god styling kan være vigtigere end en konge? Se hele videoen, og måske vil du være enig med vores smukke ridder!

Se anden sæson af den spændende reklameserie fra PocketBook, gense de sjove afsnit fra den første sæson og glem ikke at få fornøjelsen af det YouTube-hit der startede det hele - 360o reklamevideoen med Sherlock, Dracula og snedronningen, der har haft over 15 millioner visninger.

Fantastiske verdener venter på dig i PocketBook! Du skal bare bladre til næste side.

Gå tilbage
Aa HD