Top 5 over e-læsere i 2021: to modeller fra PocketBook er på den prestigefyldte rangliste på samme tid

10. december 2021

PocketBook InkPad Color og PocketBook InkPad Lite - disse to modeller er kommet ind på listen over de fem bedste e-læsere i 2021 ifølge Goodereader, et af de mest ansete engelsksprogede onlinemagasiner om elektronisk læsning.

Enhederne fra PocketBook har altid skilt sig ud takket være deres innovation og unikke funktioner, der giver brugerne en fuldstændig problemfri læseoplevelse. Dette har folkene bag Goodereader også bemærket, og de fremhæver den første e-læser i farve med en stor skærm E Ink Kaleido ™ Plus, samt den mest prisbevidste e-læser med et unikt mål på 9,7 tommer.

Femtepladsen i top 5 over e-læsere for 2021 er gået til PocketBook InkPad Color. Anmelderen hylder den innovative E Ink Kaleido™ Plus farveskærm, som er perfekt til at læse tegneserier, manga, grafiske romaner og PDF'er.

En anden nyhed fra PocketBook har taget tredjepladsen i bedømmelsen. Det drejer sig om InkPad Lite e-læseren, som udkom i efteråret. Det første, du lægger mærke til ved denne model, er dens store skærm og opdaterede design med betjeningsknapper i siden. Enhedens pris imponerer også - PocketBook InkPad Lite er den e-læser med 9,7 tommer skærm, der har den mest overkommelige pris.

PocketBook glæder jævnligt læsere over hele verden med nye modeller, der ikke kun skiller sig ud med deres navne, men også deres unikke teknologier, funktioner, skærmstørrelser osv. 2021 var ikke nogen undtagelse, og det faktum at to af PocketBook-modellerne kom på Goodereaders prestigefyldte liste på samme tid er et glimrende eksempel på mærkets popularitet og relevans.

Du kan se hele anmeldelsen af top 5 over e-læsere i 2021 fra Goodereader her.


Gå tilbage
Aa HD