PocketBook InkPad X – et e-læsningsmesterværk med en 10 tommer skærm

8. oktober 2019

PocketBook er stolte over at kunne præsentere deres længe ventede e-læser med en stor 10,3 tommer skærm – PocketBook InkPad X. Uanset hvad du læser: en bog, en avis, et blad, tegneserier eller faglitteratur – så giver den enorme skærm en utrolig brugeroplevelse. Den nye e-læser vejer kun 300 g og har også SMARTlight-funktion og lydudgang.

Udvider læsehorisonterne

PocketBook InkPad X har en 10,3 tommer HD-skærm med en opløsning på 1404 × 1872, hvilket gør den ideel til at læse enhver form for indhold: bøger, digitale versioner af aviser og blade, tegneserier, videnskabelige publikationer og endda nodeark. Med InkPad X kan brugeren se endnu mere tekst på en side, uden at skulle reducere skriftstørrelsen. Derudover er skærmens optiske egenskaber takket være E Ink Carta™ Mobius teknologien næsten de samme som for en almindelig papirside.

SMARTlight til læsning på alle tidspunkter

PocketBook InkPad X er designet til at kunne benyttes på ethvert tidspunkt af dagen eller natten. SMARTlight-teknologien giver maksimal læsekomfort under alle lysforhold og justerer automatisk skærmens lysstyrke og farvetemperatur. Du kan endda ændre lysstyrken og farvenuancen uden at gå væk fra siden, du skal blot glide fingeren langs siden af skærmen. Brugerne kan også gemme deres skabeloner for skærmindstillinger til senere aktivering.

32 GB hukommelse til et kæmpemæssigt bibliotek

PocketBook InkPad X indeholder en intern hukommelse på hele 32GB. Tænk bare hvor mange tekstfiler og billeder, der er plads til i dit elektroniske bibliotek! For eksempel kan PocketBook InkPad X gemme op til 15.000 bøger uden illustrationer i EPUB-format. Også ved download af blade og aviser som PDF-filer samt tegneserier i CBR- og CBZ-format er e-læserens lager i stand til at indeholde ca. 10.000 filer (den faktiske mængde af indhold afhænger af størrelsen og kvaliteten på de indlæste file). Du har uden tvivl plads nok til at gemme din yndlingssamling af lydbøger på din e-læser.

Lydbøger og musik på din PocketBook

At lytte til lydbøger har nogle oplagte fordele frem for traditionel læsning. Blandt dem er muligheden for at lave andre ting, mens du lytter til en bog (som f.eks. at køre i bil!). PocketBook InkPad X er udstyret med Bluetooth og afspiller lydbøger samt andre lydfiler i MP3-, M4B- og OGG-format. Dette betyder, at du kan lytte til musik uden at skulle afbryde læsningen af din yndlingsroman. Tekst-til-tale er en anden nyttig funktion, som bogelskere vil sætte pris på. Ved at tilslutte hovedtelefoner til e-læseren kan du lytte til ethvert tekstdokument på op til 16 sprog.

Kraft og udholdenhed

Takket være en moderne dual-core processor kan PocketBook InkPad X let og hurtigt håndtere enhver opgave. Enheden er udstyret med et batteri på 2000 mAh, der giver op til en måneds fuldtidsdrift uden genopladning. PocketBook InkPad X har også en afdækningssensor, der sikrer, at e-læseren automatisk skifter til dvaletilstand, når du har lukket det beskyttende cover.

Produktet bruger USB Type-C (USB-standard 2.0) til både opladning og tilslutning af hovedtelefoner via en bundtet 3,5 mm lydadapter.

Ethvert format, ethvert sprog, hvor som helst

PocketBook InkPad X fortsætter med at fremme PocketBooks filosofi om fuldkommen frihed, og dette afspejles i alle detaljer. E-læseren understøtter 19 bogformater, 4 grafiske formater (JPEG, BMP, PNG og TIFF) og 3 lydformater (MP3, M4B og OGG). Jo flere formater, jo større er fleksibiliteten for læseren.

Den nye model er også perfekt til folk, der lærer sprog eller rejser meget. De forudinstallerede Abbyy Lingvo® ordbøger hjælper dig med at læse fremmedlitteratur ved at oversætte ukendte ord.

PocketBook InkPad X er en del af det globale PocketBook-økosystem. Ved at bruge PocketBook Cloud-tjenesten kan du uploade bøger til e-læseren, overføre individuelle filer eller hele dit bibliotek til en smartphone og alle andre enheder, synkronisere læsepositioner, bogmærker og noter.

PocketBook InkPad X udvider læsehorisonterne.

Gå tilbage
Aa HD