E-læser under juletræet: hvorfor PocketBook er den bedste gave til børn og voksne

13. december 2021

Hvis du stadig ikke ved, hvad du skal give din familie og venner til jul, har vi en god idé! Hvad med en gadget, som både skolebørn og bedsteforældre vil kunne lide, som giver underholdning og læring, ikke skader dine øjne og ikke distraherer dig fra en perfekt behagelig læsning? Ja, sådan en enhed findes, og den kaldes en PocketBook e-læser!

Her lige før julen har vi forberedt en hel bunke argumenter, der helt sikkert vil overbevise dig om, at en e-læser vil være den perfekte overraskelse under juletræet.

Hvorfor PocketBook er den perfekte julegave til et barn

Ønsker du at introducere dit barn for en interessant bog, men du ved ikke hvilken? Alle e-læserne fra PocketBook har plads nok til alle børnelitteraturens mesterværker fra Skatteøen og Tom Sawyers eventyr til Krigerkattene og Harry Potter! Derudover har en gadget, i modsætning til en almindelig bog, en meget større sandsynlighed for at vække interesse hos nutidens børn og holde deres opmærksomhed fanget.

Og for at gøre barnets læseoplevelse endnu bedre, kan du vælge en PocketBook med en innovativ farveskærm. Illustrationerne i bøgerne vil se meget mere indbydende ud, og de unge læseres øjne vil blive beskyttet af E Ink-teknologi.

PocketBook og julemanden anbefaler de følgende modeller: PocketBook InkPad Color, PocketBook Color.

Hvorfor PocketBook er den perfekte julegave til en teenager

PocketBook er ikke bare endnu en enhed til at spille spil, se videoer eller chatte. Vores e-læsere er primært designet til læsning, så ingen sociale medier vil distrahere teenagerne fra en bog eller en lærebog. Apropos lærebøger, PocketBook vejer ikke mere end en almindelig notesbog, men den kan rumme hele skolens bibliotek. Det er bare drømmen for enhver elev med en tung skoletaske.

Samtidigt er PocketBook meget mere end bare en enhed til e-læsning! Mange modeller er udstyret med Bluetooth og kan afspille lydfiler, så du kan lytte til lydbøger, podcasts, musik, lydundervisning på fremmedsprog osv. Og på e-læseren kan du også læse tegneserier og manga, hvilket teenagerne helt sikkert vil kunne lide.

PocketBook og julemanden anbefaler de følgende modeller: PocketBook InkPad 3 Pro, PocketBook InkPad Color.

Hvorfor PocketBook er den perfekte julegave til bedsteforældrene

Synes du, at ældre mennesker ikke er særligt fortrolige med moderne teknologi? Nå, men det er bestemt ikke tilfældet med PocketBook! Denne utroligt brugervenlige gadget vil være en sand gave til dine forældre og bedsteforældre. Udover berøringsskærmen er alle e-læsere udstyret med praktiske betjeningsknapper, og vægten for de fleste modeller overstiger ikke 225 gram. Med andre ord er PocketBook nem at holde og håndtere.

En anden fordel ved e-læseren er muligheden for hurtigt at forstørre teksten til en passende størrelse. Dette giver alle mulighed for at læse med maksimal komfort, og uden at man skal anstrenge sine øjne. Derudover er PocketBook er en kæmpe reol, der nemt kan rumme tusinder og atter tusinder af bind for enhver smag. Så du kan glemme alt om støvede bøger for altid!

PocketBook og julemanden anbefaler de følgende modeller: PocketBook Touch Lux 5, PocketBook Basic Lux 2.

Hvorfor PocketBook er den perfekte julegave til din partner

E-læsere fra PocketBook skiller sig ikke kun ud på grund af deres unikke egenskaber, men også deres størrelse og design. Det betyder, at du helt sikkert vil finde en model, der passer perfekt til den du elsker. En kompakt og ultralet PocketBook Touch Lux 5 i en rød farve, der passer ned i enhver håndtaske eller en stor og stilfuld PocketBook InkPad Lite til at læse og arbejde med dokumenter? Eller skal enheden være vandtæt eller understøtte lyd? Det er op til dig at bestemme!

Derudover er en e-læser med en stor skærm en fantastisk enhed til romantisk læsning for to. Alle moderne PocketBook-modeller er udstyret med frontlys eller SMARTlight-teknologi, så du kan læse hvor som helst og når som helst: på flyet, i et dæmpet lys ved pejsen eller endda på en vandretur under stjernehimlen.

PocketBook og julemanden anbefaler de følgende modeller: PocketBook InkPad Lite, PocketBook Touch HD 3.

Hvorfor PocketBook er den perfekte julegave til dig

Med alle disse gaver til familie og venner er det vigtigt ikke at glemme os selv! Kan du ikke komme i julestemning? Glæd dig selv med den e-læser, som du længe har ønsket dig under juletræet, for hvem udover dig selv ved lige hvad du har brug for!

Uanset hvilken PocketBook-enhed du vælger, er du garanteret en e-læser med E Ink-skærm, der er sikker for øjnene, understøttelse af alle de almindelige formater (bog, grafik og i nogle modeller også lyd), et moderne design og et batteri skabt til en måneds aktiv læsning uden behov for genopladning. Din nye e-læser kan have en farveskærm, være vandtæt og give en behagelig læsning selv i mørke takket være frontlyset eller SMARTlight-funktionen.

PocketBook og julemanden anbefaler de følgende modeller: PocketBook InkPad X, PocketBook InkPad 3 Pro.

Gå tilbage
Aa HD