Lydbøger på din PocketBook: de bedste e-læsere med lydunderstøttelse

29. marts 2022

Foretrækker du at læse en bog eller at lytte til den? Ved at vælge en moderne PocketBook e-læser, kan du nyde tekst- og lydversioner af bøger på én enhed.

Gem alle dine filer på én enhed, brug alt indhold i et praktisk format: med PocketBook er det så nemt! Når du lytter til en lydbog på e-læseren, frigør du desuden en masse plads på din smartphone og sparer batteristrøm, hvilket også er et stort plus.

Uanset om du læser bøger eller lytter til dem, vil PocketBook e-læseren blive en uundværlig enhed for dig, fordi mange af de nuværende modeller understøtter 19 bog-, 4 grafik- og 6 lydformater. Og takket være tekst til tale-funktionen kan e-læseren give stemme til ethvert tekstdokument og omdanne det til en lydbog.

Hvilket lydindhold kan du lytte til på PocketBook e-læseren?

Lydbøger

Det er en ideel løsning for dem, der bruger meget tid på at køre bil, rejse eller blot ikke ønsker at belaste deres øjne for ofte. Mange litteraturelskere nyder også den professionelle indtaling af bøger, og især bøger, der læses af forfatteren selv.

Musik

Det er meget praktisk at kunne lytte til dine yndlingsnumre på den samme enhed, som du læser på, uden at du behøver at bruge din smartphone eller musikafspiller. Baggrundsmusik hjælper med at fokusere på bogen og giver en ekstra effekt af fordybelse i historien.

Podcasts og andre lydfiler

PocketBook e-læsere med lydunderstøttelse kan afspille filer i følgende formater: MP3, MP3.ZIP, M4A, M4B, OGG, OGG.ZIP.

Tekst til Tale

Tekst-til-tale-funktionen forvandler ethvert tekstdokument til en lydbog. Med et par klik kan du lytte til en tekst med en mandlig eller kvindelig stemme på engelsk og 15 andre sprog. Du skal blot åbne menuen i e-læseren, aktivere Tekst til tale og fortsætte med at lytte til bogen fra den samme side. Se en video om funktionen her.

Hvordan afspiller man lydfiler på PocketBook?

E-æseren med lydunderstøttelse er nem at tilslutte til trådløse hovedtelefoner og andre enheder via Bluetooth. Det tager et par sekunder, og så kan du lytte til lydbøger eller musik ved at tilslutte PocketBook til følgende enheder:

  • Trådløse hovedtelefoner
  • Lydsystemet i bilen
  • Bluetooth-højttaler
  • Andre lydafspilningsenheder

Det betyder, at du kan nyde dit lydbibliotek når som helst og hvor som helst: mens du kører er i bil, sidder i flyet, under transport, eller er på ferie osv.

PocketBook e-læser med lyd: hvordan du vælger den bedste model

Der findes i øjeblikket seks PocketBook-modeller, der tilbyder lydunderstøttelse. Hver af dem er unikke på deres egen måde, så du er sikker på at kunne finde den rigtige enheden til dig!

PocketBook Touch HD 3 er en kompakt og stilfuld e-læser med en øjensikker 6-tommers E Ink Carta™-skærm, SMARTlight, Bluetooth og understøttelse af 29 formater, herunder 6 lydformater.

PocketBook Color er en e-læser med en unik 6 tommer E Ink Kaleido™ farveskærm. Enheden afspiller ikke kun lyd, men viser også illustrationer og bogomslag i farver.

PocketBook InkPad 3 er en enhed med en stor skærm på 7,8 tommer, en dual-core-processor og en SMARTlight-funktion, der justerer skærmens farvetemperatur. Modellen understøtter 19 bog-, 4 grafik- og 6 lydformater.

PocketBook InkPad 3 Pro er en vandafvisende model med en 7,8 tommer E Ink Carta™-skærm og SMARTlight-teknologi. Enheden er en stor fordel for læsere, der lever en aktiv livsstil. Den er også udstyret med Bluetooth og afspiller lydfiler.

PocketBook InkPad Color er en bestseller med en stor 7,8" E Ink Kaleido™ Plus farveskærm på 7,8". Enheden er ideel til alt indhold, lige fra lydbøger og musik til børnebøger i farver, tegneserier, lærebøger og faglitteratur.

PocketBook InkPad X er en model med en stor 10,3" E Ink Carta™-skærm, SMARTlight, Bluetooth, tekst-til-tale og understøttelse af 19 bogformater, 6 lydformater og 4 grafiske formater.

PocketBook er en enhed, der giver alle læsere en hidtil uset valgfrihed. Lyt og læs bøger uden begrænsninger i din e-læser!

Gå tilbage
Aa HD