PocketBook Basic Lux 4: prisvenlig og ultralet ledsager til e-læsning

7. august 2023

PocketBook er stolte over at kunne annoncere lanceringen af den prisvenlige PocketBook Basic Lux 4 e-læser med berøringsskærm og frontlys! Med en øjenvenlig 6-tommer E Ink Carta™-skærm, Wi-Fi og cloudtjeneste, der understøtter 25 formater og sikrer ugers batterilevetid, er det den perfekte enhed for nybegyndere til daglig læseglæde.

Den superlette og kompakte PocketBook Basic Lux 4 kommer på hylderne inden for de næste par uger.

Nyd sikker e-læsning uden at anstrenge øjnene

PocketBook Basic Lux 4 har en 6-tommers berøringsskærm HD-skærm, der bruger E Ink Carta™-teknologi, hvilket giver enestående komfort og sikkerhed for øjnene. Skærmens optiske egenskaber er næsten identiske med en almindelig papirside, hvilket gør det nemt at læse i timevis uden at forårsage anstrengte øjne eller at du mister fokus. Derudover blænder E Ink-skærmen ikke, hvilket gør det behageligt at læse udenfor, selv i stærk sollys.

Øjenvenlig frontlys

PocketBook Basic Lux 4 med indbygget frontlys giver behagelig læsning under alle lysforhold, selv i komplet mørke. Frontlys-teknologien er designet til at være yderst øjenvenlig, med LED'er rettet langs skærmens overflade for at oplyse e-siden i stedet for at skinne direkte på dit ansigt. Det sikrer en behagelig og blid læseoplevelse.

Praktisk, kompakt og langtidsholdbar e-læser

PocketBook Basic Lux 4 er en praktisk og kompakt enhed, der kun vejer 155 g og passer nemt i enhver taske eller endda i en lomme. E-læseren er praktisk og ekstremt nem at bruge på grund af de mekaniske betjeningsknapper og berøringsskærm. Basic Lux 4 kan også prale af en utrolig energieffektivitet: En fuld opladning af enheden giver op til en måneds aktiv læsning!

Dit store bibliotek er altid lige ved hånden

E-læseren understøtter 25 bogformater og grafiske formater uden konvertering, inklusive de mest populære: ACSM, AZW, CBZ, DJVU, DOC, EPUB, FB2, PDF, TXT, JPEG, og PNG. Takket være Adobe DRM-support kan du endda låne bøger fra online bibliotekstjenester. Og glem ikke, at med Basic Lux 4 er hele dit bibliotek lige ved hånden, fordi e-læseren udover den indbyggede hukommelse på 8 GB har slot til et hukommelseskort.

Cloudtjenester og gratis ordbøger

PocketBook Basic Lux 4 har Wi-Fi, så du kan købe bøger i en hvilken som helst online butik, nemt administrere hele biblioteket og synkronisere filer med andre enheder med PocketBook Cloud.Derudover tillader Dropbox-tjenesten også hurtig og nem levering af e-bøger til enheden. E-læseren leveres med 11 forudindlæste ordbøger og yderligere 42 sprogkombinationer, der kan downloades gratis. Det gør Basic Lux 4 til en fremragende enhed til at lære og forbedre fremmedsprog.

PocketBook Basic Lux 4: din prisvenlige og smarte ledsager til e-læsning

Gå tilbage
Aa HD