PocketBook Color – det schweiziske selskab udgiver en ny e-læser med farveskærm

16. april 2020

PocketBook er stolte over at kunne meddele, at de nærmer sig den sidste fase af udviklingen af en innovativ e-læser med en 6 tommer E Ink Kaleido™ farveskærm. Den nye PocketBook Color vil blive en af de første e-læsere med en farveskærm baseret på den nyeste E Ink Print Color ePaper-teknologi.

Den nye 6 tommer PocketBook Color løfter e-læsning til et helt nyt niveau ved at gøre den mere underholdende, inspirerende og informativ. Enheden har fået en farveskærm fra den seneste generation af E Ink Kaleido™, der kan vise 4096 farver. PocketBook Color-skærmen bibeholder sikkerheden for øjnene og alle de unikke egenskaber, der kendetegner E Ink-skærmene. Den traditionelle sorte og hvide tekst forbliver skarp takket være en opløsning på 300 dpi.

Forbedret e-læsning på en øjenvenlig skærm

E-bøger har aldrig været så attraktive for de yngste læsere. I stedet for de sædvanlige sorte og hvide sider, der på ingen måder altid kan fastholde børnenes opmærksomhed, giver PocketBook Color e-læseren mulighed for at nyde alt det illustrerede indhold, som vækker følelserne og gør det nemmere at opfatte. Børn, teenager og også voksne vil helt sikkert sætte pris på en ny grad af inddragelse i de fascinerende boghistorier.

Uddannelsesmæssigt og fagligt e-indhold bliver mere informativt på e-læsere

Lærebøger, vejledninger, kunstbøger, medicinske håndbøger og forretningslitteratur bliver nu mere fornøjelige at se på, mens de samtidig fuldt ud udtrykker meningen i indholdet. Alle billeder, grafer, skemaer, diagrammer, kort og andre illustrationer vil nu have farve – sådan som forfatterne oprindeligt har udformet dem. Derudover, som det er normalt for E Ink-enheder, giver e-læseren mulighed for læsning i flere uger uden genopladning. Alt dette gør, at enheden er perfekt til studerende, lærere samt personer, der interesserer sig for forretningslitteratur og bøger om selvudvikling.

Superhelte og mode i farver

Læseren, der abonnerer på elektroniske udgaver af magasiner eller som holder af tegneserier, vil sætte pris på de øjenvenlige farver. Heltene og skurkene fra tegneserierne vil på E Ink-skærmen endelig få deres naturlige farver tilbage. Samtidig er bladene nu fyldt med farver, der fortæller historierne eller beskriver de seneste trends med alle deres spændende detaljer.

Specifikationerne for e-læseren I farver vil blive afsløret senere. Den nye enhed er sat til at udkomme I juni 2020.

PocketBook Color – din næste side er i farver!

Gå tilbage
Aa HD