PocketBook Color Note: problemfri notetagning i farver på en stor E Ink Kaleido 3-skærm

5. september 2024

PocketBook introducerer Color Note – den nyeste e-note med en fantastisk 10,3" E Ink Kaleido 3 farveskærm, stylus og en række værktøjer til fejlfri notetagning. Med Android™ 12 og SMARTlight-funktionen med den nyeste E Ink ComfortGaze™-teknologi er denne enhed designet til at øge din produktivitet og kreativitet. Den indbyggede højttaler, Bluetooth og den forudinstallerede Text-to-Speech gør Color Note til et ægte fund for lyttere af lydbøger.

Digital notetagning i farver – så nemt som muligt!

Den store og øjensikre 10,3" E Ink Kaleido 3-farveskærm, baseret på Mobius-teknologi, er det perfekte lærred til både storslåede idéer og daglige noter. Skærmens imponerende størrelse giver brugerne mulighed for at skrive eller tegne med maksimal komfort, og E Ink Kaleido 3-farveteknologien giver forbedrede muligheder for selvudfoldelse, mens skærmen forbliver helt øjensikker og blændfri.

PocketBook Color Note er en ideel partner til både arbejde og studier. Den præcise stylus giver brugerne mulighed for at tage noter uden besvær, uanset om de er til et møde, en forelæsning eller brainstormer på idéer. Med en række værktøjer til rådighed, herunder tilpassede penne, pensler, markører, blyanter, kalligrafi, viskelæder og lasso-værktøj, kan brugerne nemt administrere og forbedre deres noter. Derudover er det muligt at indsætte tekstbokse, formobjekter (f.eks. linjer, rektangler, ellipser, trekanter og stjerner) og billeder.

Ubesværet deling af noter

PocketBook Color Note har en Send-by-Email-funktion, der forenkler brugernes digitale liv. Det giver brugerne mulighed for hurtigt at sende deres noter til en eller flere mailadresser med blot et par tryk. Uanset om du samarbejder om et projekt, deler indsigter fra et møde eller distribuerer studienoter, sikrer denne funktion, at dine oplysninger når ud til de rigtige mennesker med det samme.

SMARTlight og ComfortGaze – uovertruffen komfort og sikkerhed

PocketBook Color Note er en af de mest øjenvenlige enheder, for ud over SMARTlight adaptive frontlys, som giver brugerne mulighed for at vælge mellem varme og kolde skærmtoner, har e-note også den nyeste E Ink ComfortGaze-teknologi. E Ink ComfortGaze-frontlyset garanterer uovertruffen øjensikkerhed ved at reducere den skadelige eksponering for blåt lys med 60 procent, hvilket gør læsning med frontlyset tre gange mindre belastende for øjnene sammenlignet med LCD-skærme.

Indbygget højttaler, Bluetooth og Text-to-Speech

Med en indbygget højttaler og Bluetooth-understøttelse er enheden ideel til at lytte til lydbøger og musik når som helst og hvor som helst. Uanset om brugerne vælger at lytte direkte på enheden eller med trådløse hovedtelefoner, kan du skifte mellem opgaver og nyde dit lydindhold med lethed.

Text-to-Speech er en anden meget praktisk funktion, der hjælper brugerne med at fortsætte med at nyde deres bog, selv når det bliver ubehageligt at læse. Brugerne kan passe deres arbejde, mens enheden læser deres bog højt, så det lyder så naturligt som muligt.

Android 12 OS og Google Play-app for forbedret funktionalitet

PocketBook Color Note drives af Android 12 OS og giver fleksibilitet til at installere og bruge tredjepartsapps, hvilket forbedrer oplevelsen af at tage noter og læse. Takket være adgangen til Google Play Store via appen kan brugerne tilpasse enheden til deres specifikke behov og nyde godt af det store udvalg af apps, der findes på Android-platformen.

Andre fremragende funktioner og egenskaber ved PocketBook Color Note:

  • E Ink Kaleido™ 3-farveskærm – gengiver 4096 farver og har en opløsning på 1404 × 1872 (sort/hvid-billede).
  • OS Android 12 og Google Play Store-appen giver frihed til at installere tredjepartsapps.
  • Quad Core-processor til hurtig og effektiv drift.
  • 4 GB RAM, 32 GB indbygget hukommelse og kortlæser til microSD-kort.
  • Bluetooth 5.2, Wi-Fi (dual band – 2,4/5 GHz) og USB type C-stik.
  • Understøttelse af 6 lydbogsformater.
  • Understøttelse af 24 bogformater og grafiske formater.
  • PocketBook stylus inkluderet i pakken.

PocketBook Color Note: skriv, læs og drøm i farver!

Gå tilbage
Aa HD