Den længe ventede Dark mode (mørk tilstand) er her med softwareopdateringen 6.8

29. juni 2023

Dark mode (mørk tilstand) er tilgængelig på PocketBook Era e-læsere med firmwareversionen 6.8 og på alle nye modeller, der er produceret fra i dag, inklusive de nyeste InkPad 4 og InkPad Color 2. I den nærmeste fremtid vil den nye firmware være tilgængelig for andre PocketBook-modeller.

Blandt de andre nye funktioner og forbedringer er: nye brugerkonfigurationer af kontrolpanelet, nye filterindstillinger i Notes-appen, tekstforslag og meget mere.

Nyd øjenvenlig læsning med Dark mode (mørk tilstand)

Brugen af Dark mode (mørk tilstand) på din PocketBook kan give mere komfort ved læsning i omgivelser med lavt lys og om natten. Denne funktion ændrer displayindstillingerne og viser hvid tekst på en mørk baggrund, som ikke står i kontrast til de mørke omgivelser og ikke forstyrrer øjnene. Du kan også ændre inverteringen af bogillustrationer, mens du læser i Dark mode (mørk tilstand).

Mange ivrige læsere har opdaget, at Dark mode (mørk tilstand) på deres enheder hjælper med at mindske træthed i øjnene, når de kigger på en lys skærm. Desuden er Dark mode (mørk tilstand) en stor fordel, når man læser om natten, da den reducerer mængden af blåt lys fra skærmen, som kan være en medvirkende faktor til trætte øjne.

Andre forbedringer, der er tilgængelige med firmware 6.8:

  • Tilpas kontrolpanelet efter dine præferencer: Fra nu af kan du tilføje de kontrolelementer, du bruger oftest, til kontrolpanelet. Få hurtig adgang til kontrolelementer som Wi-Fi, Bluetooth, Task Manager, Flytilstand, Synkronisering, G-Sensor, Lås, Sluk, Skærmbillede, Bibliotekssøgning og genvejene til alle applikationer. Derudover kan du også konfigurere antallet af kontrolelementer i dit kontrolpanel.
  • Praktisk filtrering af noter: administrer dine noter i bogen ved separat at vælge markører, kommentarer, skærmbilleder, blyantnoter, oversættelsesnoter og alle noter. Du kan også ændre skriftstørrelsen på listen over noter i Notes-appen og læseprogrammet.
  • Gør din læse- og oversættelsesoplevelse bedre med morfologiske ordbøger: Med den nye firmware kan du downloade og installere morfologiske ordbøger, der hjælper med at bringe forskellige former af ord tilbage til deres grundform. Det vil markant forenkle deres søgning i ordbøger.
  • Ny funktion til tekstforslag til hurtigere og mere bekvem indtastning på skærmtastaturet.
  • Hurtigere zoom i PDF- og DjVu-formaterede bøger for bedre læsekomfort.
  • Den nye brugergrænseflade til opdateringen af firmwaren viser alle ændringer i en klar og præcis liste. Fra nu af kan du også automatisk downloade firmwaren i baggrunden.

Den nye firmwareversion 6.8 er tilgængelig for PocketBook Era e-læsere og er installeret på alle nye modeller, der vil blive udgivet fra nu af. Snart vil den også være tilgængelig til andre af de nyeste PocketBook-modeller.

Installer den nye software nu, og udforsk alle de forbedringer, den vil bringe til din PocketBook. Vent ikke og gør din læseoplevelse endnu bedre!

Gå tilbage
Aa HD