PocketBook Era Farve: 7-tommer e-læsemesterværk med farveskærm og højttaler

19. marts 2024

PocketBook er stolte af at afsløre sin nyeste 7-tommer e-læser PocketBook Era Color med den nyeste farveskærm E Ink Kaleido™ 3, som tilbyder en levende læseoplevelse i en kompakt krop. Den nye PocketBook Era Color kombinerer et prisvindende design med førsteklasses funktioner, herunder lydbogsunderstøttelse, indbygget højttaler, tekst-til-tale-funktion, SMARTlight og IPX8-vandbeskyttelse.

Era Color er et rigtigt fund for dem, der kan lide at læse farveindhold såsom faglitteratur, tegneserier, lærebøger, forretningsbøger og foretrækker fleksibiliteten til at læse på farten.

Øjensikker E Ink farveskærm og adaptivt SMARTlight

7-tommer PocketBook Era Color kan prale af den nyeste E Ink Kaleido™ 3 farveskærm, der leverer en 50 % forbedret opløsning og PPI for farve. Den tilbyder en sort-hvid billedopløsning på 1264 x 1680 og en farvebilledopløsning på 632 × 840. Med evnen til at gengive 4096 farver sikrer Era Color fuld øjensikkerhed og en blændfri oplevelse.

SMARTlight sikrer den mest behagelige læseoplevelse i enhver belysning, hvilket giver brugerne mulighed for at vælge den ideelle frontlystone: fra kold blålig til læsning i dagslys til varm og beroligende gul til læsning før søvn.

Prisbelønnet design og enestående brugervenlighed

PocketBook Era Color fascinerer ved første øjekast med designet, der er kendetegnet ved den prestigefyldte Red Dot Award. Sidekontrolpanelet med mekaniske knapper blander sig harmonisk med elegancen af tynde linjer, mens G-sensoren til automatisk skærmrotation sikrer et behageligt greb for både højre- og venstrehåndede brugere. Den 7-tommer diagonale skærm giver optimal læsekomfort og skaber en perfekt balance mellem kompakthed og evnen til at vise rigelig tekst på hver side. Era Color kommer med et cover-catch-system, der problemfrit integrerer e-læseren med mærket PocketBook Flip eller Charge covers.

Indbygget højttaler og tekst-til-tale for enestående lydegenskaber

PocketBook Era Color understøtter lydbogsformater, hvilket giver brugerne problemfri lytteoplevelser via dens indbyggede højttaler. Bluetooth 5.4-forbindelse muliggør trådløs lytning via hovedtelefoner, billydsystemer eller andre enheder. Lydbogsentusiaster vil sætte pris på Text-to-Speech-funktionen, som ubesværet omdanner tekst til et lydspor, læser højt med en naturligt klingende stemme. Era Color er altid klar til at konvertere enhver tekstfil til en fordybende lytteoplevelse, tilgængelig på 26 sprog.

Nyd ubegrænset læsning med IPX8 vandbeskyttelse

PocketBook Era Color er ideel til aktiv livsstil og læsning på farten, ikke kun på grund af dens kompakthed og funktionalitet, men også takket være dens IPX8-vandbeskyttelse. Det certificerer e-læserens evne til at modstå nedsænkning i ferskvand op til 2 meters dybde i 60 minutter uden negative virkninger. Uanset om de forkæler sig med en badelæsning eller slapper af ved poolen, kan brugerne fordybe sig i deres yndlingsbog uden at bekymre sig om vandeksponering.

Tegneserie- og mangaformater, quad-core-processor og andre Era Color-funktioner

  • 25 formater: e-læseren understøtter alle de mest populære bog- og grafiske formater, inklusive CBR og CBZ tegneserieformater.
  • 6 lydformater: nyd lydbøger og musik med understøttelse af formaterne M4A, M4B, OGG, OGG.ZIP, MP3 og MP3.ZIP.
  • 32 GB intern hukommelse: mere end nok plads til alle brugerens filer.
  • Quad-core processor: giver hurtig sidevending for den bedste læseoplevelse.
  • Skytjenester: PocketBook Cloud og Dropbox giver brugerne perfekte værktøjer til biblioteksadministration og synkronisering.
  • Dual-band Wi-Fi (2,4/5 GHz): til hurtig og komfortabel online shopping.
  • Forudinstallerede ordbøger: 11 forudinstallerede ordbøger og 42 yderligere sprogkombinationer er tilgængelige til gratis download.

PocketBook Era Color: ny æra af e-læsning i farver.

Gå tilbage
Aa HD