PocketBook e-bogslæserne fortsætter med at høste priser og ros. Denne gang – i Danmark

5. marts 2021

PocketBook Touch HD 3, PocketBook InkPad 3 Pro og PocketBook Color er blevet lovprist af den danske internetportal ereviews.dk, der har specialiseret sig i anmeldelser af populære gadgets.

Eksperterne var imponeret over kapaciteten i mærkets tre bestsellere, E Ink-skærmen og frontlysets kvalitet, det store antal formater, der understøttes, og enhedernes design.

Blandt modellernes utallige fordele fremhævede anmelderen også hvor nemme de er at anvende og de mange indstillinger, der giver dig mulighed for at brugertilpasse e-bogslæseren og justere den præcist til dig. For eksempel har brugeren tre muligheder for at bladre på én gang, hvilket er virkeligt brugervenligt.

Journalisten var også imponeret over at e-bogslæseren understøtter et stort antal formater; fra almindelig tekst (19) til lyd (6) og grafik (4). Han roste også det minimalistiske og stilfulde design og beundrede enhedens elegante enkelthed.

Til slut blev alle tre modeller tildelt en god karakter: 4.2 for PocketBook Color, 4.3 for PocketBook Touch HD 3 og 4.5 for PocketBook InkPad 3 Pro.

Gå tilbage
Aa HD