Firmware 6.7 til fem PocketBook-modeller: bedre lyd og andre forbedringer

10. februar 2023

Her er den store opdatering til InkPad 3, InkPad 3 Pro, InkPad Color, Touch Lux 5 og Touch HD 3 e-læsere - firmwareversion 6.7. Den nye software vil forbedre lyden af lydfiler, give nye muligheder for håndtering af noter, ordbog og Text-to-Speech. Det vil også gøre din læsning endnu mere behagelig ved at justere og tilpasse bevægelser i læsetilstand.

Her er nogle af de vigtigste forbedringer, der er tilgængelige med firmware 6.7:

Bedre lyd af lydfiler - på grund af codec-opdateringen (AptX, LDAC, AAC, SBC), vil lyden af lydbøger og musik på Bluetooth-tilsluttede lydenheder være bedre, og din e-læser vil understøtte de nyeste lydfiler. Bemærk venligst, at denne opdatering kun gælder for PocketBook-modeller med lydunderstøttelse.

Det er mere praktisk end nogensinde før at gemme nye ord og deres oversættelse - når du læser en bog i ordbogstilstand, kan du hurtigt gemme ukendte ord og deres oversættelse til noter uden at afbryde læseprocessen. Opret "note-oversættelse" i et praktisk format: gem kun et ukendt ord eller et ord og dets oversættelse (et eller flere). Du kan også føje din beskrivelse af konteksten, hvori ordet blev brugt, til det ukendte ord. Derefter kan du administrere noter-oversættelser i Notes-appen: du kan sortere og filtrere dem eller eksportere dem til en separat fil.

Lyt til udtalen af ukendte ord – er du stødt på et ukendt ord i teksten, eller er du usikker på dets udtale? Med en ny Text-to-Speech-funktion, kan du hurtigt lytte til udtalen af et hvilket som helst fremhævet ord i ordbogstilstand eller i appen Ordbog.

Tilpas bevægelser – det bliver endnu nemmere at administrere din PocketBook med nye tryk-, træk- og strygebevægelser, der kan konfigureres i afsnittet "Bevægelser i læsetilstand" i indstillingerne.

  • Trykbevægelse - bogsiden er opdelt i 9 separate zoner, og ved at trykke på disse zoner kan du udføre en af følgende handlinger: Læsemenu – Gå til næste eller forrige side, gå 10 sider frem eller tilbage, Gå til en side efter nummer, gå til begyndelsen eller slutningen af bogen, skift til næste eller forrige kapitel, indsæt bogmærke, ordbog, vælg skrifttype osv.
  • Stryg- og trækbevægelser – konfigurer strygebevægelserne fra venstre-til-højre, højre-til-venstre, top-bund og bund-top, såvel som venstre- eller højrekants-træk-bevægelser i læsetilstand eller Text-to-Speech-tilstand.

Nye nyttige funktioner i fotorammetilstanden - fra nu af er fotorammen blevet en separat applikation på listen over enhedsapplikationer. Du kan oprette og redigere billedlister til diasshow vælge diasshowintervallet, vælge den tilfældige rækkefølge af diasshowet, justere lysstyrken og farvetemperaturen for frontlyset separat for Photo Frame-appen osv.

Andre vigtige opdateringer, der tilføjes med firmwareversion 6.7:

  • Muligheden for at vise kanterne på den side, der blev vist på den forrige skærm - for bøger i PDF- og DJVU-formater. Samt glattere rulning af PDF- og DJVU-dokumenter i rulletilstand.
  • Evnen til at ændre hastigheden af Text-to-Speech med en separat bevægelse under læsning.
  • Der er tilføjet tips til brugergrænsefladeelementer ved læsning i ordbogstilstand.
  • Forbedring af brugergrænsefladen for lister over indhold og noter.Nu er det mere praktisk at skjule eller udvide listen over noter. For at åbne bogsiden med noten skal brugeren kun trykke på pilen ved siden af sidetallet.
  • Forbedring af algoritmer til justering af lysstyrke og kontrast for bogillustrationer i FB2-format.
  • Nu kan du sortere noter på listen over bognoter og sortere bøger på listen over bøger med noter. Du kan også eksportere noter fra en bog eller fra en gruppe af udvalgte bøger til andre enheder.

Alle disse forbedringer og nye funktioner er også tilgængelige på PocketBook Era, da denne nye model har fået alle disse funktioner som standard.

Snart vil den nye firmware 6.7 også være tilgængelig for følgende modeller: InkPad Lite, InkPad X, Color og Touch Lux 4.

Med den nye software bliver din PocketBook endnu bedre, så opdater din e-læser og nyd den fremragende komfort ved elektronisk læsning!

Gå tilbage
Aa HD