PocketBook InkPad 4: bestseller er tilbage med den nyeste skærm og indbygget højttaler

28. marts 2023

PocketBook er glade for at kunne annoncere den næste e-læser i den populære "InkPad"-produktserie. Den nye PocketBook InkPad 4 har fået en 7,8-tommers skærm af den nyeste E Ink Carta™ 1200-generation, en indbygget højttaler, Bluetooth® og er beskyttet mod vand med IPX8.

Traditionelt for InkPads har den også adaptivt SMARTlight til understøttelse af lydbøger og Text-to-Speech-funktion.

Takket være det nye, moderne design er PocketBook InkPad 4 kompakt, perfekt ergonomisk og ser stilfuld ud. Diskrete front- og bagpaneler i sort farve giver en flot kontrast med månesølvfarvede kanter. På trods af den store skærm vejer enheden kun 265 g, hvilket gør den lige så velegnet til afslappet læsning som til læsning på farten.

Den nye PocketBook InkPad 4 vil være tilgængelig inden for de næste to uger.

E Ink Carta™ 1200-skærmen er endnu mere øjenvenlig

PocketBook InkPad 4 har fået den nyeste 7,8-tommers E Ink Carta™ 1200-skærm med en opløsning på 1404 × 1872 og 300 PPI. Med denne nye teknologi er den elektroniske side 15 % mere kontrastfuld, mens E Ink-reaktionstiden er forbedret med imponerende 20 %.

Den nye e-læser skiller sig også ud med en skærmstørrelse, der ligger så tæt som muligt på en almindelig trykt bog. Det gør det meget praktisk at læse alt indhold: fra almindelige skønlitterære bøger til faglitteratur, magasiner og endda tegneserier.

Skift tone i frontlyset med SMARTlight

Takket være SMARTlight-funktionen kan brugerne nyde sikker læsning i enhver belysning. Det adaptive frontlys gør det muligt at justere ikke kun skærmens lysstyrke, men også farvetemperaturen, så du kan vælge en varm eller kølig tone. Med det bløde lys fra SMARTlight kan du læse komfortabelt selv i fuldstændig mørke, mens e-læserens skærm forbliver lige så øjenvenlig.

Indbygget højttaler, Text-to-Speech og andre lydfunktioner

PocketBook InkPad 4 understøtter 6 lydformater og er udstyret med en indbygget højttaler. Det giver et nyt niveau af frihed til alle tilhængere af lydbøger, fordi de fra nu af kan lytte til enhver lydfil direkte på e-læseren uden andre enheder. Takket være Bluetooth kan PocketBook InkPad 4 altid kobles sammen med trådløse hovedtelefoner, højttalere og andre lydsystemer, så du kan nyde en lydbog i ethvert praktisk format.

Særligt bemærkelsesværdig er Text-to-Speech-funktionen, som gør e-læseren til en rigtig historiefortæller. Med blot 2 klik læser PocketBook InkPad 4 enhver tekstfil højt med en naturligt klingende stemme på et af de 26 tilgængelige sprog. Med andre ord kan brugerne hurtigt forvandle enhver almindelig tekst til en rigtig lydbog.

IPX8 beskyttelse og beskyttelse mod ridser

PocketBook InkPad 4 er pålideligt beskyttet mod de skadelige virkninger af vand i henhold til IPX8. Det betyder, at e-læseren kan tåle at blive nedsænket i ferskvand til en dybde på 2 meter i op til 60 minutter.

Enhedens skærm har også fået forbedret beskyttelse mod ridser, hvilket vil være en god nyhed for brugere, der kan lide at læse på farten. Vandtæthed og ekstra skærmbeskyttelse giver læserne endnu mere tillid til enhedens sikkerhed og giver dem mulighed for at nyde deres yndlingsbog hvor som helst.

Andre PocketBook InkPad 4 funktioner:

  • Understøttelse af 21 bog- og 4 grafiske formater uden konvertering;
  • Understøttelse af 6 lydformater;
  • Wi-Fi og Cloud-tjeneste - til synkronisering med andre enheder og praktisk biblioteksadministration;
  • 32 GB intern hukommelse - nok plads til at samle et stort bibliotek, der altid er lige ved hånden;
  • 2000 mAh batteri - op til en måneds aktiv læsning uden genopladning;
  • Dual-core processor - til glat sidevending og hurtig betjening af e-læseren;
  • Automatisk skærmrotation - e-læseren ændrer automatisk skærmens orientering for at gøre det endnu mere bekvemt at læse;
  • Et stort antal ordbøger - 11 forudinstallerede sprogkombinationer og 42 kombinationer, som du kan downloade gratis;
  • Lethed og kompakthed - på trods af den store skærm vejer e-læseren kun 265 g, mens dens dimensioner er 134 × 189,5 × 7,95 mm.
PocketBook InkPad 4 - verdens bestseller med nye evner
Gå tilbage
Aa HD