PocketBook InkPad Color 3: nyeste farveskærm og ubegrænsede muligheder for læsning og lytning

17. oktober 2023

PocketBook opdaterer sin produktlinje af e-læsere med farve E Ink-skærme på 7,8 tommer – den nye PocketBook InkPad Color 3 har den nyeste E Ink Kaleido™ 3-skærm, der giver endnu bedre farvesideopløsning.

Uanset om du dykker ned i en spændende roman, udforsker farverige tegneserier eller arbejder med en lærebog, vil PocketBook InkPad Color 3 med en 7,8-tommer E Ink Kaleido™ 3-skærm i bogstørrelse være et perfekt match til dine læseaktiviteter.

PocketBook InkPad Color 3 kan også prale af et imponerende sæt funktioner til læsning og lytning: indbygget højttaler, tekst-til-tale, Bluetooth, IPX8 vandbeskyttelse, SMARTlight, mørk tilstand, understøttelse af 25 formater uden konvertering osv.

Den nye PocketBook InkPad Color 3 i fantastiske farver Stormy Sea kommer til salg i de nærmeste uger. Gør dig klar til at begive dig ud på et farverigt e-læseeventyr!

Avanceret farveskærm E Ink Kaleido™ 3

PocketBook InkPad Color 3 har den seneste 7,8-tommer farveskærm E Ink Kaleido™ 3, som viser 4096 farver, mens den forbliver fuldstændig øjensikker og blændfri. En opdateret E Ink Kaleido™ 3-teknologi opgraderer især en e-læsers optiske egenskaber: med en imponerende 50 % forbedring i farveopløsning på e-sider og PPI vil dine bøger, tegneserier og magasiner springe til live med endnu bedre farveydelse og detaljer.

Øjenvenlig læsning når som helst med SMARTlight og Dark mode

Oplev et helt nyt niveau af læsekomfort med den adaptive SMARTlight-funktion, teknologien, der hjælper med at justere skærmens lysstyrke og farvetone. Vælg en varm tone af skærmens frontlys til et hyggeligt aftenmaraton med en bog, eller en kølig tone, perfekt til morgenlæsning. Og til læsesessioner sent om aftenen har PocketBook InkPad Color 3 en mørk tilstand, der inverterer tekst- og baggrundsfarver for at sikre komfort for dine øjne og giver en øjensikker læseoplevelse uden behov for ekstern belysning.

Indbygget højttaler og tekst-til-tale

Introduktion af PocketBook InkPad Color 3 imponerende lydegenskaber! Med dens indbyggede højttaler kan brugere ubesværet dykke ned i lydbøger når som helst uden behov for ekstra enheder. Bluetooth (5.0)-forbindelsen giver dig mulighed for at parre e-læseren med trådløse hovedtelefoner og andre enheder.

Tekst-til-tale-funktionen giver en hurtig overgang fra læsning til lytning, perfekt til tidspunkter, hvor læsning ikke er praktisk. Tekst-til-tale læser enhver tekstfil højt med en naturligt klingende stemme på et af 26 tilgængelige sprog. Du skal blot begynde at lytte til din bog, når og hvor du har brug for det!

Nyd ubekymret læsning med en IPX8 vandbeskyttet enhed

Oplev bekymringsfri læsning med PocketBook InkPad Color 3 vandbeskyttelse IPX8. Denne bemærkelsesværdige funktion sikrer, at e-læseren kan modstå nedsænkning i ferskvand op til en dybde på 2 meter i hele 60 minutter. Så uanset om du er ved poolen, på stranden eller fanget i regnen, forbliver din InkPad Color 3 sikker. Nyd din læseoplevelse med tillid, vel vidende at din e-læser er designet til at håndtere uventede situationer.

Fænomenal ergonomi og enestående design

På trods af den store boglignende størrelse forbliver e-læseren så ergonomisk som muligt. Den ligger perfekt i hånden og er ekstremt brugervenlig takket være de mekaniske kontrolknapper, touchscreen og G-sensor til autorotation af skærmen. Enheden imponerer også med sit udsøgte design og originale Stormy Sea-farve. Den attraktive og handy PocketBook InkPad Color 3 bliver din gateway til en fordybende og fornøjelig læserejse!

Understøtter tegneserier og mangaformater, en måned uden genopladning og andre InkPad Color 3-superkræfter:

  • 25 bog-, grafik- og tegneserieformater – PocketBook InkPad Color 3 understøtter alle de mest populære formater uden konvertering, inklusive CBR og CBZ tegneserier og mangaformater;
  • 6 lydformater – lyt til lydbøger og musik uden begrænsninger, da e-læseren understøtter formaterne M4A, M4B, OGG, OGG.ZIP, MP3, MP3.ZIP;
  • 32 GB indbygget hukommelse – skab dit perfekte digitale bibliotek;
  • Op til en måned uden genopladning – takket være E Ink-teknologien og det kraftige batteri kan enheden give en forbløffende lang læsetid uden genopladning;
  • Dual-band Wi-Fi (2,4/5GHz) - – køb bøger i alle online butikker;
  • PocketBook Cloud & Dropbox - administrer og synkroniser dit bibliotek mellem e-læser og andre enheder;
  • Forudinstallerede ordbøger – e-læseren tilbyder 11 forudinstallerede ordbøger, mens 42 ekstra sprogkombinationer er tilgængelige til gratis download.

PocketBook InkPad Color 3 – dit farverige e-læseeventyr!

Gå tilbage
Aa HD