PocketBook InkPad Color - alle bøgernes farver på en øjenvenlig 7,8 tommer skærm

8. februar 2021

PocketBook er stolte over at kunne præsentere PocketBook InkPad Color, verdens første e-læser med den nyeste 7,8 tommer E Ink Kaleido™ Plus farveskærm, der er i stand til at vise 4096 farver. Den nye PocketBook InkPad Color byder også på lydafspilning og Bluetooth.

Den store skærm anvender den nye E Ink-farveteknologi, der gør enheden ideel til at læse enhver form for indhold lige fra traditionelle bøger i sort og hvid til farverige illustrerede tegneserier, børnebøger, erhvervslitteratur og magasiner.

E Ink Kaleido™ Plus farveskærm – det næste skridt for e-læsningsteknologi

PocketBook InkPad Color er den første af sin art. E-læseren er udstyret med den nyeste E Ink-farveskærm på 7,8 tommer. E Ink Kaleido™ Plus er en opgradering fra ePaper E Ink Print Color-teknologien, og er det næste skridt inden for behagelig og sikker læsning i farver.

Den nye models skærm kan vise 4.096 farver og nuancer. Farvefiltrets ændrede mønster øger farvernes lysstyrke og mætning, mens sidens baggrund bliver mere hvid. Teknologien giver det højest mulige niveau af komfort til at læse farverigt indhold på den øjenvenlige E Ink.

På samme tid bibeholder den innovative E Ink Kaleido™ Plus skærm alle de unikke egenskaber fra E Ink-teknologien: den er fuldstændig sikker for øjnene, giver ikke genskin i solen og er ekstremt energieffektiv. Den sorte og hvide teksts klarhed forbliver perfekt takket være den høje skærmopløsning (1404x1872) og 300 dpi.

Frontlys for den bedste e-læsningsoplevelse på alle tidspunkter

Det øjenvenlige frontlys giver brugerne maksimal frihed til at læse med PocketBook InkPad Color ved al slags lys, på ethvert tidspunkt af dagen.

Frontlyset spiller også en anden vigtig rolle i alle e-læsere med farveskærm. E Ink Kaleido™ Plus teknologien bruger en kombination af monokromt panel og farvefilter, hvilket giver den elektroniske side et køligt skær. Brugen af frontlyset, selv ved det laveste lysstyrkeniveau, hjælper med at optimere skærmens optiske ydeevne.

Bluetooth, lyd, tekst-til-tale: store muligheder for tilhængere af lydbøger

PocketBook InkPad Color afspiller filer i seks populære lydformater, såsom M4A, M4B, OGG, OGG.ZIP, MP3 og MP3.ZIP, hvilket er en fantastisk nyhed for brugere, der ikke kun kan lide at læse, men også at lytte til bøger. Tekst-til-tale funktionen bør også fremhæves, da den forvandler enhver tekstfil til stemmeafspilning på et af 16 sprog. Takket være bluetooth-teknologi kan e-læseren forbindes med trådløse hovedtelefoner eller bilens lydsystem, og dermed kan du lytte uden afbrydelser.

Understøtning af 23 formater, slot til hukommelseskort

Udover lydformaterne kan enheden åbne filer i 23 af de mest populære formater: 19 bogformater og 4 grafiske formater. Denne funktion garanterer behagelig læsning uden behov for konvertering af næsten ethvert indhold: bøger, magasiner, lærebøger, faglitteratur, erhvervsrelateret litteratur, tegneserier osv.

E-læseren har en intern lagring på hele 16GB og slot til et microSD-kort på op til 32GB. Derfor vil enheden have plads nok til et imponerende bibliotek af bøger og lyd. En anden fordel ved denne model er USB Type C-stikket (USB 2.0-standard) til opladning og tilslutning af hovedtelefoner via den medfølgende 3,5 mm lydadapter.

Let og elegant e-læser

På trods af den store skærm vejer PocketBook InkPad Color kun 225 g, hvilket gør den til en af verdens letteste e-læsere på 7,8 tommer. Så enheden vil altid kunne finde plads i din taske eller rygsæk til brug i den daglige pendling. Derudover skiller PocketBook InkPad Color sig ud med sit stilfulde, elegante design og attraktive Moon Silver farve, der gør denne gadget til et ægte kunstværk.

PocketBook InkPad Color: nyd alle farverne i din yndlingsbog på en stor 7,8 tommer skærm.

Gå tilbage
Aa HD