PocketBook InkPad Eo: kraftfuld 10,3-tommer e-note med en farve E Ink Kaleido 3-skærm

9. april 2024

PocketBook er begejstret for at afsløre sin nyeste e-note og e-læseenhed PocketBook InkPad Eo drevet af Android 11, med en stor 10,3-tommer farve E Ink Kaleido™ 3-skærm, indbygget kamera og stereohøjttaler, SMARTlight og en kraftfuld 8 -core processor for at sikre det upåklageligt hurtige arbejde.

Den nyeste PocketBook InkPad Eo har alt for at blive en ideel gadget til arbejde, studier og underholdning!

Håndskrifts- og note-ekspert

InkPad Eo med en stor 10,3-tommer skærm og PocketBook stylus er ideel til håndskrift og notetagning i en bog, tegning og aktiv læring, daglige notater og andet kreativt eller rutinemæssigt arbejde.

Med PocketBook-pennen er det nemt og bekvemt at tage håndskrevne noter. Brugere kan skrive deres tanker ned og tage noter uden at efterlade en bog eller gøre det i en separat applikation. InkPad Eo tilbyder en række værktøjer til at skrive, tegne og redigere, inklusive pen, blyant, pensel, flere viskelædermuligheder og lassoværktøj, der gør det muligt at udskifte stykker af sedlen. Disse noter kan nemt gemmes i PDF- eller PNG-formater, hvilket sikrer fleksibilitet og nem adgang.

Kamera til at skitsere eller tage noter på billeder

PocketBook InkPad Eo er udstyret med et kamera, der giver brugerne mulighed for ubesværet at tage billeder og tilføje håndskrevne kommentarer eller skitser til dem.

Denne funktion er også et rigtigt fund til planlægning af boliginteriør og landskabsdesign. Med InkPad Eo kan brugere fotografere bestemte områder af deres hus eller gård, tilføje tegnede elementer og anmærkninger til billedet.

At tage noter på et dokuments foto, skitsere nye designideer eller bare skabe memes – PocketBook InkPad Eo med et kamera åbner op for mange muligheder for at tilføje noter direkte til billeder.

Nem notedeling og filoverførsel

PocketBook InkPad Eo forenkler processen med at dele noter og filer, hvilket gør det ekstremt praktisk. Med Send-by-E-mail-funktionen kan brugere hurtigt sende deres noter til en eller flere e-mail-adresser. Denne funktion muliggør også deling af bognoter.

Til overførsel af filer til andre enheder understøtter InkPad Eo desuden Wi-Fi-delingsfunktionen.

Stor, farverig og øjensikker E Ink-skærm

PocketBook InkPad Eo har den seneste E Ink Kaleido™ 3 farveskærm med imponerende optiske egenskaber: opløsningen af et sort-hvidt billede er 1860 × 2480, og farvebilledet er 930 × 1240. Den nye E Ink Kaleido™ 3-teknologi giver 50 % bedre opløsning og PPI af farvebilledet. PocketBook InkPad Eo kan gengive 4096 farver, mens den forbliver fuldstændig øjensikker og blændfri. Skærmen med en 10,3-tommers diagonal giver brugerne mulighed for at holde en stor mængde information foran øjnene på én side og efterlader masser af plads til noter og notater.


Andre nøglefunktioner i PocketBook InkPad Eo:

  • SMARTlight - juster ikke kun lysstyrken, men også skærmens farvetemperatur ved at vælge den varme eller kolde tone i frontlyset.
  • Android 11 OS: brugere kan nemt downloade tredjepartsapps til læsning, håndskrift eller tekstredigering.
  • Meget kraftig processor : en ekstremt kraftig Octa Core (2,3 GHz) processor, som markant øger effektiviteten af e-note og forbedrer håndskriftshastigheden.
  • Indbygget stereohøjttaler: e-note understøtter MP3 og WAV-formater og har en indbygget stereohøjttaler, der får lydbøger eller musik til at lyde fantastisk.
  • Bluetooth 5.0, Wi-Fi (dual band - 2.4/5GHz) og USB type C-stik;
  • 64 GB indbygget hukommelse og microSD-kortslot ;
  • Indledende understøttelse af 17 bog- og grafikformater (antallet kan øges med tredjepartsapps): AZW, AZW3, DOC, DOCX, EPUB, FB2, FB2.ZIP, HTM, HTML, MOBI, PDF, PRC, RTF, TXT, PNG, BMP, JPEG.

PocketBook InkPad Eo: din ultimative noteoplevelse.

Gå tilbage
Aa HD