PocketBook InkPad X Pro: fremragende note- og læseoplevelse på en stor 10,3" skærm

9. august 2023

PocketBook er glade for at kunne præsentere den længe ventede enhed til e-notes og e-læser - PocketBook InkPad X Pro. Den nyeste e-note, der er drevet af Android™, har en fantastisk 10,3" E Ink Mobius™-skærm, understøtter håndskrift og leveres med en Wacom stylus. Enheden understøtter også lydformater, har Bluetooth® og den justerbare SMARTlight-funktion.

Mød PocketBook InkPad X Pro e-note og e-læser med et beskyttende cover i et detailsæt dette forår!

Læs, studér og arbejd mere effektivt med håndskriftsfunktionen

PocketBook InkPad X Pro tager oplevelsen af at interagere med digitalt indhold til det næste niveau! Med Wacom stylus kan brugerne tage præcise håndskrevne margennoter, mens de læser, eller de kan skrive i et separat program. Du behøver ikke længere at bruge ekstra tid på at lave en note i teksten eller gemme en idé - du kan bare tage en stylus og skrive alt ned uden at skulle stoppe med at læse. Alle dine noter gemmes i pdf- eller png-format og kan uploades til en cloud for at blive overført til en anden enhed.

Håndskriftsfunktionen er en rigtig god idé til ivrige læsere, studerende og alle, der arbejder med tekster. Med InkPad X Pro kan du forbedre din produktivitet markant, da du kan tage noter hurtigere og mere effektivt end ved at skrive på et tastatur eller skrive i på en notesblok af papir.

Stor og øjenvenlig skærm til perfekt læsning

PocketBook InkPad X Pro er udstyret med en 10,3-tommers E Ink Mobius™-skærm med en opløsning på 1404 × 1872 og 227 PPI. En så stor og helt øjenvenlig skærm giver en hidtil uset komfort til læsning af alt indhold: almindelige skønlitterære og faglige bøger, fag- og forretningslitteratur, lærebøger og tidsskrifter. Brugerne kan nemt justere tekststørrelsen, så den passer til deres behov. Skærmen på 10,3 tommer kan vise en betydelig mængde tekst, selv når skriftstørrelsen er øget. Og takket være E Ink-teknologien er e-notes skærm øjenvenlig og blændfri, så du kan nyde bevidst og sikker læsning når som helst og hvor som helst.

Drevet af Android e-note

PocketBook InkPad X Pro kører på Android-platformen for at give brugerne ekstra frihed til at bruge apps fra tredjeparter. Fra nu af kan brugerne installere en række forskellige mobilapplikationer til læsning eller håndskrift på enheden, så de kan tilpasse deres brugeroplevelse efter deres præferencer.

Nyd lydbøger og musik

Du kan ikke kun bruge enheden til at skrive i hånden eller læse med, men også til at lytte til lydbøger! Nyd alle lydfiler i MP3- og WAV-formater ved at forbinde e-noten til trådløse hovedtelefoner eller højttalere via Bluetooth.

Ekstra læsekomfort med SMARTlight

SMARTlight-funktionen sikrer sikker læsning under alle lysforhold. Med det adaptive frontlys kan brugerne justere både lysstyrken og farvetemperaturen på skærmen og vælge mellem varme eller kølige toner for at gøre deres læseoplevelse endnu mere komplet.

Andre bemærkelsesværdige PocketBook InkPad X Pro-funktioner:

  • Quad Core-processor og 2 GB RAM for jævn læsning og arbejdsgange;
  • 32 GB indbygget hukommelse: nok plads til et stort bibliotek, alle noter og optegnelser;
  • Understøttelse af 18 bogformater og grafiske formater: AZW, AZW3, DOC, DOCX, EPUB, FB2, FB2.ZIP, HTM, HTML, MOBI, PDF, PRC, RTF, TXT, PNG, BMP, JPG, JPEG;
  • Enheden er drevet af Android 8.1 OS;
  • Bluetooth, Wi-Fi og USB type C-udgang;
  • Wacom stylus og beskyttelsescover med sleep-funktion er inkluderet i detailsættet.

PocketBook InkPad X Pro - 10,3-tommers enhed til e-noter og e-læser til arbejde og fornøjelse!

Gå tilbage
Aa HD