Firmware 6.0 til PocketBook Touch HD 3: nyt design og enestående funktioner

26. marts 2020

Fra d. 26. marts 2020 er den nye version af firmware 6.0 allerede tilgængelig for e-læserne PocketBook Touch HD 3. Det er den største opdatering i de seneste år, der ændrer designet på hovedmenuen og apps samt tilføjer et nyt bogformat EPUB3.

Firmwareversionen 6.0 vil snart blive tilgængelig for PocketBook Touch Lux 4, PocketBook InkPad 3, PocketBook InkPad 3 Pro og andre understøttede modeller.

Med henblik på at sørge for maksimal brugerkomfort arbejder PocketBook ikke kun på at udvikle nye produkter, men også regelmæssigt at forbedre eksisterende modeller. Den seneste version af firmware 6.0 er en enorm opdatering, der vil gøre PocketBook Touch HD 3 endnu mere praktisk og moderne:

  • Alle programmerne har fået et nyt brugerinterface, og designet på panelerne for notifikationer, styring og apps er også blevet ændret. Derudover har bogens kort også fået et nyt udseende. Vi bør her nævne den opdaterede lydbogsapp, som gør lytning og sortering af lydfiler mere bekvem.
  • Hils på det nye bogformat i din e-læser. Softwareopdateringen fylder PocketBook Touch HD 3’s arsenal med et nyt bogformat – EPUB3. Dermed understøtter enheden nu 20 bogformater, hvilket er et rekordstort antal.
  • Opdateret design af hovedmenuen: udover de tilgængelige og senest læste bøger viser hovedmenuen en liste over anbefalet litteratur (bestsellere, nye titler, ugens bog). Desuden kan du nu tilpasse startskærmens brugergrænseflade ved at tilføje de app-ikoner, du har brug for, og aktivere eller deaktivere boganbefalingerne.
  • Firmware 6.0 genfortolker og forenkler autoriseringssystemet; nu kan du logge ind på PocketBook Cloud, PocketBook Store og andre mærkevaretjenester ved hjælp af en enkelt konto. Derudover har brugeren nu mulighed for at logge på sin konto via smartphone i PocketBook-appen ved at scanne en QR-kode.
  • Forbedret ydeevne for PocketBook Touch HD 3: hurtigere opstart fra dvaletilstand, hurtigere respons på berøringsskærmen, hurtigere og blødere håndskrift.

Den nye version af firmware 6.0 introducerer store ændringer i PocketBook Touch HD 3, så spild ikke tiden og opdater din e-læser for at kunne nyde godt af et nyt niveau af e-læserkomfort.

Hvis du ejer en anden model – så vær opmærksom på nyhedsopdateringerne, da den nye firmware vil være tilgængelig for PocketBook Touch Lux 4, PocketBook InkPad 3, PocketBook InkPad 3 Pro og andre understøttede modeller inden for den nærmeste fremtid.

Gå tilbage
Aa HD