PocketBook Verse Pro Color: superkompakt e-læser med E Ink Kaleido™ 3-farveskærm

4. juni 2024

PocketBook er stolt over at kunne præsentere sin nyeste e-læser – PocketBook Verse Pro Color, en 6-tommers model med den nyeste E Ink Kaleido™ 3-farveskærm, der er designet til at give en fordybende læse- og lytteoplevelse. Verse Pro Color er kompakt, men kraftfuld og imponerer med en række avancerede funktioner og egenskaber, som IPX8-vandbeskyttelse, understøttelse af lydbøger med Bluetooth, Text-to-Speech-funktion, adaptiv SMARTligth-funktion og Quad Core-processor.

Den nye kompakte Verse Pro Color lover en enestående oplevelse af farvelæsning for ivrige bogentusiaster, som er vant til aldrig at lægge bogen fra sig.

Læs i farver med den nyeste E Ink Kaleido™ 3-skærm

PocketBook Verse Pro Color er en 6-tommers e-læser med den banebrydende E Ink Kaleido™ 3-farveskærm, der giver en 50% forbedring i opløsning og PPI for perfekt e-læsning i farver. Med en sort-hvid billedopløsning på 1072 x 1448 og en farveopløsning på 536 × 724 leverer Verse Pro Color en fantastisk klarhed og detaljer. PocketBook Verse Pro Color gengiver 4096 farver og nuancer og tilbyder en øjensikker, blændfri og behagelig e-læseoplevelse, da dens optiske egenskaber er så tæt på almindelige trykte sider som muligt.

SMARTlight til øjenvenlig læsning i enhver belysning

SMARTlight forbedrer læseoplevelsen ved at tilbyde et frontlys, der kan tilpasses. Brugerne kan skræddersy deres belysningspræferencer, fra en kølig blålig tone til læsning i dagslys til en varm og beroligende gul nuance til historier ved sengetid. I manuel tilstand kan du justere lysstyrken og vælge mellem varme eller kølige toner og gemme dine personlige indstillinger, så du nemt kan skifte. I automatisk tilstand tilpasser SMARTlight intelligent lysstyrke og farvetemperatur baseret på tidspunktet på dagen, hvilket sikrer optimale læseforhold på alle tidspunkter.

Masser af muligheder for lydbogsentusiaster

PocketBook Verse Pro Color er en ideel gadget, ikke kun til at læse, men også til at lytte til lydbøger. E-læseren understøtter 6 lydformater og har Bluetooth 5.4 for nem tilslutning til hovedtelefoner og andre enheder. Brugere kan købe lydbøger hvor som helst og lytte til dem på Verse Pro Color!

En anden funktion, som lydfans vil elske, er Text-to-Speech, som giver dig mulighed for at omdanne en hvilken som helst tekstfil til en analog lydbog. Mens de kører bil eller laver mad, behøver brugerne ikke længere at sætte sine bogoplevelser på pause: blot to klik, og Verse Pro Color begynder at læse bogen højt. Text-to-Speech-funktionen har et bredt udvalg af naturlige mande- og kvindestemmer, der læser tekstfiler højt på et af de 26 tilgængelige sprog.

Nyd bekymringsfri læsning med IPX8-vandbeskyttelse

PocketBook Verse Color Pro er certificeret til at modstå nedsænkning i ferskvand på op til 2 meters dybde i 60 minutter, så brugerne kan dykke ned i deres yndlingsbog, uanset om de tager et bad eller slapper af ved poolen. Verse Color Pro er designet til en aktiv livsstil og kombinerer kompakthed og funktionalitet med robust vandtæthed, hvilket giver brugerne frihed til at læse på farten uden at skulle bekymre sig om vandpåvirkning. Med IPX8-beskyttelse kan brugerne føle sig trygge ved at læse i ethvert miljø, uanset om de er fanget i regnen eller nyder en afslappende dukkert med deres yndlingsbog.

Kompakthed, ergonomi og lang batterilevetid

Nyd farverigt indhold overalt med den kompakte og lette 6" PocketBook Verse Pro Color, der giver behagelig læsning både hjemme og på farten. Dens dimensioner og lette design gør, at den kan sammenlignes med en lille notesblok, men alligevel kan den rumme tusindvis af bøger. Det er nemt at navigere i Verse Pro Color med berøringsskærmen eller de mekaniske knapper. Enheden ligger ikke kun perfekt i hånden, men skiller sig også ud med sit stilfulde design. Takket være den energieffektive E Ink-skærm kan e-læseren desuden benyttes i op til 1 måned uden at skulle oplades.

25 formater, Quad Core-processor og andre Verse Pro Color-funktioner

  • 25 formater uden konvertering – PocketBook Verse Pro Color understøtter alle de mest populære bog- og grafikformater, inklusive CBR- og CBZ-tegneserieformater.
  • Understøttelse af 6 lydbogsformater – lyt til lydfiler i formaterne M4A, M4B, OGG, OGG.ZIP, MP3, og MP3.ZIP.
  • Quad-core processor – til hurtig navigation og perfekt læseoplevelse.
  • 16 GB indbygget hukommelse – til et stort bibliotek, som altid er lige ved hånden.
  • Dual-band Wi-Fi (2,4/5 GHz) – til afslappet surfing på nettet.
  • PocketBook Cloud og Dropbox-tjenester – administrer dine bøger og synkroniser dem nemt.
  • Forudinstallerede ordbøger – 11 forudinstallerede sprogkombinationer og 42 kombinationer, som du kan downloade.

PocketBook Verse Pro Color: din farvestrålende side af e-læsning

Gå tilbage
Aa HD