PocketBook Verse Pro: de nyeste e-læseteknologier i et kompakt format

5. september 2023

PocketBook er stolte over at kunne præsentere en 6-tommers e-læser i topklasse, Verse Pro, der kombinerer uovertruffen funktionalitet med exceptionel kompakthed. PocketBook Verse Pro er designet til at løfte din læseoplevelse til nye højder og har avancerede funktioner som understøttelse af lydbøger og Text-to-Speech med Bluetooth, justerbart SMARTlight og IPX8-vandbeskyttelse.

Boglignende oplevelse til læseglæde

PocketBook Verse Pro har en 6-tommers E Ink Carta™-skærm med en HD-opløsning på 1072 × 1448 og 300 PPI. Du kan kaste dig over e-læsning uden at bekymre dig om at overanstrenge øjnene: enhedens optiske egenskaber er så tæt på en trykt side, som det er muligt for en gadget. E Ink-skærmen blænder ikke i sollys, hvilket gør den ideel til udendørs læsning, mens sidens klarhed og den helt skarpe tekst betyder, at du får en ægte fornøjelse ved e-læsning. Og hvad der altid er værd at nævne: den energieffektive E Ink-teknologi sikrer op til en måneds læsning på en enkelt batteriopladning.

SMARTlight-teknologi og dark-mode

Yderligere to funktioner, der bidrager til læsekomforten, er SMARTlight og dark-mode. I manuel tilstand giver SMARTlight dig mulighed for at indstille lysstyrken og vælge en varm eller kølig tone til skærmen, og gemme dine indstillinger, så du nemt kan skifte i fremtiden. I automatisk tilstand justerer SMARTlight lysstyrken og farvetemperaturen i forhold til tidspunktet på dagen. Dark Mode forbedrer læseoplevelsen i dårlig belysning ved at gøre baggrunden mørk og teksten hvid, hvilket kan hjælpe med at reducere belastningen af øjnene.

Text-to-Speech og lydbøger

PocketBook Verse Pro understøtter Text-to-Speech-funktionen, som kan omdanne enhver tekstfil til et lydspor og læse den op på et af de 26 tilgængelige sprog. Skift fra at læse en bog til at lytte til den når som helst: Bare to klik, så begynder e-læseren at læse højt, mens du udfører dine daglige gøremål. De naturligt klingende stemmer, der er tilgængelige med Text-to-Speech, garanterer, at din bog ikke mister nogen detaljer eller betoning.

Enheden understøtter også 6 populære lydformater, hvilket gør den til et godt valg til at lytte til lydbøger. Med Bluetooth-teknologi kan e-læseren nemt forbindes til trådløse hovedtelefoner eller bilens lydsystem, hvilket sikrer uafbrudt lytteglæde.

IPX8-vandbeskyttelse til læsning uden grænser

PocketBook Verse Pro er designet til at modstå vandskader og opfylder IPX8-standarden. Det betyder, at e-læseren kan nedsænkes i ferskvand på op til 2 meters dybde i op til 60 minutter uden nogen skadelige virkninger. Uanset om du læser i badet eller ved poolen, kan du dykke ned i din yndlingsbog uden at bekymre dig om vandeksponering.

Attraktivt design og kompakthed

PocketBook Verse Pro er perfekt kompakt, har et stilfuldt udseende og en gennemtænkt ergonomi. I attraktive Azure- eller Passion Red-farver skiller e-læseren sig ud fra mængden og udstråler en førsteklasses æstetik. Det er nemt at navigere rundt på siderne, og man kan vælge mellem berøringsskærmen eller de praktiske mekaniske knapper i bunden. Den kompakte størrelse på kun 108 × 156 × 7,6 mm og det ergonomiske design sikrer komfortabel læsning overalt, hvor du holder enheden med én hånd.

25 formater, en måneds læsning uden opladning og andre Verse Pro-funktioner

  • Alle populære formater uden konvertering: e-læseren understøtter 25 formater, herunder de mest almindelige: ACSM, AZW, AZW3, CBR, DJVU, DOC, EPUB, FB2, MOBI, PDF, TXT, JPEG, PNG, TIFF;
  • Adobe DRM-support: lån bøger fra onlinebiblioteker takket være Adobe DRM-teknologi;
  • Understøttelse af 6 lydformater: MP3, MP3.zip, OGG, OGG.zip, M4A, M4B;
  • Op til en måneds læsning på en enkelt opladning: Den utrolige energieffektivitet gør Verse Pro til en ideel gadget til både hverdagslæsning og rejser;
  • PocketBook Cloud-tjeneste og Wi-Fi: til bekvem shopping, synkronisering og biblioteksadministration;
  • 16 GB internt lager: nok plads til et imponerende bibliotek;
  • Automatisk skærmrotation: skift skærmens orientering for endnu bedre læsekomfort;
  • Forudinstallerede ordbøger: 11 sprogkombinationer og 42 kombinationer tilgængelige for download gratis;
  • Lethed og kompakthed: Enhedens vægt er kun 186 g.

PocketBook Verse Pro: den klare e-læsestjerne med førsteklasses funktioner

Gå tilbage
Aa HD