PocketBook Viva - fuld farveskala og alle lydfunktioner, der er mulige for en e-læser

19. december 2022

PocketBook introducerer PocketBook Viva, den første e-læser i Europa med farveskærm med den banebrydende E Ink GalleryTM 3-skærm. Den innovative 8-tommers skærm kan vise hele farvespektret, hvilket gør farveindholdet på den øjenvenlige E Ink-skærm klarere end nogensinde før.

PocketBook Viva imponerer også med en indbygget højttaler og tekst-til-tale-funktion, IPX8-vandbeskyttelse og et adaptivt SMARTlight. Enheden har også fået en kraftig quad-core-processor og 64 GB hukommelse til at samle tusindvis af bøger. Ultra-moderne design med sideknapper og upåklagelig ergonomi gør PocketBook Viva til en e-læser, der inspirerer til læsning ved første øjekast og berøring.

Color PocketBook Viva vil dukke op på hylderne i slutningen af første kvartal 2023 til en pris på kun 599 EUR. Det er tid til at åbne en ny side af e-læsning i farver!

Mød den mest farverige E Ink Gallery 3-skærm

PocketBook Viva er den første e-læser i Europa, der bruger den revolutionerende farveskærm E Ink Gallery 3. Hver enkelt pixel er fyldt med farvepigmenter, hvilket gør farvekombinationerne rigere og mere mættede. E Ink Gallery 3 blev skabt på baggrund af den nye tilgang, der ikke involverer brugen af Color Filter Array, som gør det muligt at vise hele farveskalaen. Både farve- og sort-hvid-billeder har nu den samme høje opløsning på 1440 × 1920 og 300 PPI.

Den innovative E Ink Gallery 3-farveskærm har alle de unikke egenskaber og optiske karakteristika fra klassisk E Ink, hvilket gør e-læseren ekstremt energieffektiv og øjenvenlig. Takket være E Ink ComfortGazeTM-teknologien kan virkningen af "blåt lys" på brugernes øjne nu også lettes.ComfortGaze frontlys-teknologi reducerer forholdet mellem blåt lys med op til 60 procent i forhold til den tidligere generation af frontlys-design, hvilket giver ekstra komfort og beskyttelse.

Skærmen på 8 tommer er næsten bogstørrelse og passer perfekt til alt indhold: fra almindelige bøger til tegneserier i farver, blade eller dokumenter med grafer og tabeller.

Takket være SMARTlight-funktionen kan brugerne ikke kun justere lysstyrken, men også skærmens farvetemperatur, idet de kan vælge den varme eller kolde tone i frontlyset.

Indbygget højttaler og mange andre lydfunktioner

PocketBook Viva er en ideel e-læser for fans af lydbøger: den understøtter 6 lydformater, har en indbygget højttaler, Bluetooth og tekst-til-tale-funktion.

Du skal bare trykke på Afspil for at nyde en lydbog hvor som helst, når som helst og uden ekstra enheder. E-læseren er udstyret med Bluetooth version 5.2 til hurtig forbindelse med trådløse hovedtelefoner, højttalere eller andre lydsystemer. Med tekst-til-tale-funktionen kan e-læseren læse enhver tekstfil højt med naturlige stemmer, så den bliver til en lydbog.

Æstetisk perfektion og ergonomi

PocketBook Viva er et ægte kunstværk, der kombinerer raffineret elegance, gennemtænkt ergonomi og bekvemmelighed, som er så vigtig i daglig brug. På trods af den store skærm er e-læseren stadig let og kompakt. Betjeningsknapperne på siden gør det så behageligt som muligt at holde og betjene enheden. Og takket være G-sensoren, som automatisk roterer skærmen, er e-læseren også perfekt komfortabel for venstre- og højrehåndede brugere

IPX8 beskyttelsesgrad

PocketBook Viva er beskyttet mod påvirkning fra vand i henhold til IPX8-standarden. Det betyder, at e-læseren kan tåle at blive nedsænket i ferskvand til en dybde på 2 meter i op til 60 minutter uden skadelige konsekvenser. Beskyttelsen mod vand giver brugerne mere tillid, når de bliver fanget i regnvejr eller slapper af med deres yndlingsbog i badet.

Quad-core-processor og andre PocketBook Viva-funktioner:

  • 64 GB indbygget hukommelse - til et stort bibliotek, som altid er lige ved hånden;
  • Et rekordstort antal formater uden konvertering - PocketBook Viva understøtter 23 formater (19 bogformater og 4 grafiske formater), herunder formater af tegneserier;
  • Understøttelse af 6 lydbogsformater - lyt til lydfiler i formaterne M4A, M4B, OGG, OGG.ZIP, MP3 og MP3.ZIP;
  • Kraftig quad-core-processor;
  • Wi-Fi med dobbeltbånd og PocketBook Cloud-tjenester - til synkronisering med andre enheder og praktisk styring af biblioteket;
  • Det store antal ordbøger - ud over 11 forudinstallerede sprogkombinationer har brugerne 42 kombinationer til rådighed, som de kan downloade gratis.

PocketBook Viva - fuld af farver, fuld af superkræfter!

Gå tilbage
Aa HD