Din PocketBook oplæser endnu mere naturtro - mød nye stemmer fra tekst til tale

1. juli 2021

PocketBook har gode nyheder til alle brugere, der ikke kun kan lide at læse bøger, men også at lytte til dem! Takket være den massive opdatering af Tekst til tale-funktionen vil lytterne kunne se frem til nogle helt nye (Lene) stemmer med en mere naturlig lyd.

Den første model, der modtager de nye stemmer, er PocketBook InkPad 3 Pro. Inden for to måneder vil forbedringen være tilgængelig på alle enheder med lydsupport: PocketBook Touch HD 3, PocketBook InkPad 3, PocketBook InkPad X, PocketBook Color, PocketBook InkPad Color.

Hvad er tekst til tale?

De nye tekst til tale-stemmer er udviklet af ReadSpeaker, en global stemmespecialist, der leverer mere end 90 naturligt lydende, livagtige syntetiske stemmer på mere end 30 sprog. Kort sagt, med tekst til tale kan enheden læse ethvert tekstdokument højt, hvilket næsten får det til at føles som om det er en ægte person der læser teksten højt. En bruger skal bare vælge “Voice option” i menuen på en hvilken som helst e-bog, og din e-reader bliver til en historiefortæller.

Genopdag tekst til tale med nye naturlige stemmer

Nye stemmer er langt mere naturtro, hvilket gør Tekst til tale så tæt som muligt på en almindelig lydbog. Men i modsætning til lydbøger er tekst til tale altid ved hånden og giver e-reader mulighed for at høre enhver tekstfil i løbet af få sekunder. Dette er den største fordel ved funktionen: i enhver situation er en lydversion af enhver bog tilgængelig for brugeren uden lange søgninger, køb og downloads.

Hvordan får jeg nye stemmer til Tekst til tale?

Hvis du ejer PocketBook InkPad 3 Pro e-reader, skal du blot installere den nye firmwareversion 6.4. Nye stemmer bliver tilgængelige efter download af opdateringen. Alle nye enheder, der bliver produceret i fremtiden, får automatisk helt nye stemmer.

Hvis du ejer en anden PocketBook-enhed med lydunderstøttelse, skal du bare kontrollere dine opdateringer og ikke glemme at installere firmwareversion 6.4, når den bliver tilgængelig til din model.

Oplev nye muligheder for PocketBook: læs og lyt til dine yndlingsbøger uden begrænsninger!

Se vores nye video om tekst til tale, og opdag en nyttig funktion, som alle læseelskere vil sætte pris på, da du aldrig ved, hvornår det er mere praktisk at lytte til en bog end at læse den.

Gå tilbage
Aa HD