PocketBook Touch HD 3 Limited Edition, eksklusiv farve og flot cover

19. november 2020

Pocketbook oplyser, at de begynder salget af den begrænsede udgave af Touch HD 3, en af mærkets mest populære og eftertragtede modeller. Den nye Pocketbook Touch HD 3 Limited Edition fås en eksklusiv perlehvid farve i et sæt med et stilfuldt beskyttelsescover.Modellen giver også et års ekstra garanti og sælges i en gaveæske, hvilket gør den til den perfekte gave til enhver bogelsker.

E-læseren med en udsøgt perlehvid farve, der giver genklang af havets frihed og mønstret fra en muslingeskal, suppleres perfekt af en azurblå æske. Denne kombination af inspiration og teknologi er som skabt til en uforglemmelig rejse gennem de spændende romaners mange sider.

Et ægte e-læsningsmesterværk med enorme muligheder

PocketBook Touch HD 3 kombinerer alt det bedste, som en moderne e-læser har at tilbyde brugerne. Enheden har en 6 tommer multisensor E Ink Carta™ HD-skærm, intelligent SMARTlight-teknologi og en kraftfuld dual-core processor. Lige som alle andre PocketBook e-læsere understøtter Touch HD 3 det bredeste udvalg af formater på markedet - 19 bogformater og 4 grafiske formater uden brug for konvertering.

Med HZO Protection™ teknologi (IPx7 standard) er e-læseren beskyttet mod de skadelig påvirkninger af vand. Enheden kan tåle nedsænkning i ferskvand på en meter i op til 30 minutter, hvilket betyder, at du kan læse på stranden eller tage et bad uden at skulle bekymre dig om enhedens sikkerhed.

Enheden er ikke kun praktisk til at læse, men også til at lytte til lydbøger eller musik under læsningen. Den understøtter Bluetooth og 6 lydformater: M4A, M4B, OGG, OGG.ZIP, MP3, MP3.ZIP.

En fantastisk farve matcher det prisvindende design

Den perlehvide farve tilføjer et nyt raffineret touch til en elegant og stilfuld e-læser. Vinderen af Red Dot Award for det bedste produktdesign ser endnu mere attraktiv ud i en eksklusiv farve, der passer perfekt til både mænd og kvinder.

Denne begrænsede udgave af modellen bevarer sin kompakte størrelse (161,3 × 108 × 8 mm) og en utrolig lav vægt på kun 155 g. Den ergonomiske enhed er blød at røre ved, så du kun ikke kan nyde en interessant bog, men også selve processen ved at læse og holde enheden i hånden.

Et stilfuldt og uundværligt tilbehør

Dette Pocketbook Touch HD 3 Limited Edition-sæt indeholder et stilfuldt mørkeblåt cover, der på sikker vis beskytter e-læseren og gør læseprocessen endnu mere praktisk.

Coveret holder enheden godt fast og beskytter alle enhedens dele, inklusive kanterne, så du kan have e-læseren i en taske eller en rygsæk uden at være bange for at ridse den. Dette tilbehør vejer kun 80 g og er lavet af massivt polyurethan og mikrofiber.

En anden grund til at bruge et cover er dens indvirkning på den specielle afdækningssensor, som automatisk slår e-læseren over i dvaletilstand, efter at skærmen er lukket. Dette giver dig mulighed for at reducere batteriforbruget og dermed øge brugstiden uden genopladning.

Forlænget garanti på 3 år

PocketBook Touch HD 3 Limited Edition kan prale af endnu en fordel - et års ekstra garanti. Det udvider enhedens garanti til tre år, hvilket er det bedste bevis for dens upåklagelige kvalitet.

PocketBook Touch HD 3 Limited Edition – et eksklusivt udført mesterstykke til læsning

Gå tilbage
Aa HD