PocketBook Touch Lux 4 Limited Edition – perfektion i detaljerne

21. oktober 2019

Vi introducerer den begrænsede udgave af den bedst sælgende e-læser PocketBook Touch Lux 4 i en udsøgt gylden farve med et stilfuldt beskyttelsescover. Her forud for juledagene har PocketBook forberedt den bedste gave til alle, der holder af elektronisk læsning – den eksklusive gaveversion af den ultra-lette og elegante e-læser med HD-skærm og frontlys.

Testet og værdsat på verdensplan

PocketBook Touch Lux 4 er en af firmaets bestsellere, der kombinerer et Red Dot award-vindende design og en enestående let vægt med en høj ydeevne og mange avancerede funktioner. E-læseren er udstyret med en multitouch 6-tommers E Ink Carta™ HD-skærm, frontlys og Wi-Fi. Modellen understøtter det største antal formater på markedet – 19 i alt, inklusive 4 grafiske formater og 2 til at læse tegneserier. Den indbyggede PocketBook Cloud-service synkroniserer bøger på alle enheder og giver mulighed for behagelig læsning under alle forhold.

Unik farve til et førsteklasses design

Den elegante gyldne farve på PocketBook Touch Lux 4 Limited Edition er et perfekt match til modellens tidløse design, som vandt Red Dot Award 2019.

Den diskrete gyldne nuance gør at enheden passer perfekt til bade mænd og kvinder, og den understreger dens stræben efter perfektion i alle detaljerne.

Udover dens minimalisme og ergonomi skiller e-læseren sig også ud på grund af dens usædvanlige kompakthed og lethed. Modelvægt - 155 g, mål - 161,3 × 108 × 8 mm. Med disse mål kan enheden sågar passe ned i lommen på et par jeans.

Gavecover - design og beskyttelse samlet i ét

Den eksklusive gaveversion af PocketBook Touch Lux 4 fås i et sæt med et stilfuldt cover, der beskytter skærmen mod mekaniske skader. Enheden kan transporteres i enhver taske, uden at du skal bekymre dig om at få ridser i skærmen. Coveret giver dig også mulighed for nemt at kunne stille e-læseren på en hvilken som helst overflade for at få den mest behagelige læseoplevelse.

En anden fordel ved at bruge coveret til PocketBook Touch Lux 4 Limited Edition er en øget energieffektivitet. Modellen er udstyret med en afdækningssensor, der automatisk skifter enheden til dvaletilstand når skærmen er lukket.

Et ekstra års garanti

Endnu en behagelig overraskelse fra PocketBook er et års ekstra garanti på PocketBook Touch Lux 4 Limited Edition. Når du køber en gaveversion af e-læseren, får du yderligere et års gratis garanti. Dermed forlænges garantien for PocketBook Touch Lux 4 Limited Edition til tre år.

Når du vælger en PocketBook Touch Lux 4 Limited Edition til dine kære eller dig selv, nægter du at gå på kompromis med den perfekte komfort, den raffinerede stil og den fascinerende læsning.

Skru op for højtidsstemningen med PocketBook.

Gå tilbage
Aa HD